Internet via straalverbindingen

Point-to-point

straalverbindingenStraalverbinding is een radioverbinding tussen twee antennes die data overdragen naar elkaar. Deze dataverbinding is perfect voor het draadloos uitbreiden van uw internetverbinding en dus ook uw camerasysteem die bijvoorbeeld bij uw schuur staat 500 meter verder op.

Met een point-to-point of straalverbinding kunt u eenvoudig afstanden tot een paar kilometer overbruggen zonder in te leveren op de snelheid van uw netwerkverbinding. De straalverbinding die wij gebruiken werken op de 5 GHz en is licentie vrij.

Om de betrouwbaarheid van een straalverbinding te garanderen wordt voor de installatie een zogenaamde line of sight meting verricht, waarbij gekeken wordt of er zich geen obstakels tussen de twee locaties bevinden.

Voor meer informatie stuur een email naar info@gsoinstallatie.nl

Call Now Button