mei 6, 2015

Voordelen GSO

Voordelen van Gemeenschappelijke Satelliet Ontvangst voor uw wooncomplex.

vinkjeWoningwaarde blijft in tact

Uit recent onderzoek is gebleken dat een woning zonder schotel aan de gevel gemiddeld tussen de 5.000 en 10.000 euro meer waard is, dan met schotel aan de gevel. De investeringskosten voor het GSO systeem zijn met deze gegevens dus eenvoudig terug te verdienen.

vinkjeVolwaardig alternatief

GSO is een volwaardig alternatief voor de individuele schotel antenne. GSO heeft biedt hetzelfde zender aanbod als de schotel. Het enige verschil is, dat er met GSO nog meer zenders, dan met schotel ontvangen kunnen worden. GSO is dus een 100% volwaardig alternatief voor de individuele schotel.

vinkjeTegemoetkoming naar bewoners

Tegenhouden dat bewoners kijken naar TV kanalen uit hun land van herkomst, met gebruikmaking van en bevestiging aan de muur van een schotel, is onmogelijk. Er is vrijheid van nieuwsvergaring. Met het GSO systeem wordt volledig tegemoet gekomen aan de wensen en behoeften van de klant.

vinkjeEsthetisch behoud

GSO is een preventieve maatregel voor een ‘schoon’ straatbeeld en het behoud van een voor het oog, mooi wooncomplex. De architect zal blij zijn met een GSO systeem.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via de telefoon of per mail.

Call Now Button